Printer-friendly version Send to friend

Novosti

Gradite svoj imunitet prirodnim putem

Reindrop masaža eteričnim uljima

Reindrop masaža eteričnim uljima je nova dimenzija života. Kiropraktičar iz bočice. Masaža za telo i dušu. Prekrasna tehnika koja detoksikuje, uklanja energetske blokade i dovodi telo do strukturnog, energetskog i emocionalnog balansa. Nanošenjem većih količina eteričnih ulja na kičmu, ublažavaju se problemi vezani za samu kičmu i okolne mišiće a zbog povezanosti svakog pršljena sa unutrašnjim organima, terapijsko delovanje ove moćne tehnika širi se na čitav organizam.

MIKROGENERATOR ZDRAVLJA - Terapija organa zdravim informacijama

Informacije nose su nosioci energetsko-funkcionalnih karakteristika zdravih organa.   Metoda spada u kategoriju informacione, kvantne medicine. Kroz utvrđenu terapijsku procedure, organizmu se šalju informacije o zdravim, fiziološkim frekvencijama odredjenih organa.   Organi koji funkcionišu pod opterećenjem postepeno prihvataju zdrav model funkcionisanja, tj. vraćaju se modelu zdravlja. Organizam se balansira a subjektivne tegobe jenjavaju.   Ovaj terapijski sistem je potpuno bezopasan, neopterećujući i bez ikakvih negativnih nuspojava.   S obzirom da ovakva vrsta terapije dovodi do pokretanja detoksikacije organizma, ona podrazumeva i određene promene u načinu ishrane i unos dovoljne količine vode o čemu se pacijentu daju potrebne smernice. Informacije mogu se preneti na bilo koji nosilac (globule, rastvro, metalna pločica - čip). Zbog udobnosti mi koristimo čip.   Šta predstavlja ČIP?   ČIP je proizveden u Institutu za regulativnu medicinu REGUMED u Minhenu. To je okrugla pločica od nerđajućeg čelika s malom količinom nikla, prečnika oko 2 cm. Uz pomoć flastera se pričvršćuje na odredjena mesta na telu, zavisno od problematike. U slučaju da je koža osetljiva i kod dece, izmedju čipa i kože može se staviti jednoslojna gaza.   Čip se može kvasiti, zaštićen je od negativnih elektromagnetnih zračenja, ali je ipak moguće da to slabi njegovo dejstvo te se preporučuje da ne bude blizu jakih izvora tih zračenja, pogotovo mobilnih telefona.   Procedura pripreme čipa:   Radi se kraći test na ruskom aparatu Imago (biorezonantni skener) pomoću kog se kod pacijenta označavaju organi i polja koja se nalaze u disbalansu. Na osnovu dobijenih informacija, a uzimajući u obzir i subjektivne tegobe pacijenta, biraju se zdrave vibratorne karakteristike tih organa. Imago aparat pruža mogućnost da se te zdrave informacije prenesu na čip koji pacijent nosi u periodu od mesec dana.   Nakon tog perioda čip gubi informaciona svojstva i po potrebi se dopunjava novim zdravim informacijama.

Holistički pregled BEBIN PLES

Šta je BEBIN PLES? Bebin ples je holistički pregled i tretman koji se sprovodi u prvim mesecima po rođenju, ali je potpuno drugačiji od standardnog pedijatrijskog pregleda. Za razliku od standardnog pedijatrijskog pregleda, kod kog se proveravaju takozvani primitivni refleksi, metod Bebin ples je baziran na interakciji lekara sa bebom, a beba se tretira kao biće sa znanjem i iskustvom koje uz odgovarajući podsticaj može da izvede daleko više radnji nego što se od nje uobičajeno očekuje u prvim danima i mesecima. Naime verovanjem u bebu, podsticanjem i stimulacijom da napravi određen pokret ili radnju (uspravljanje, hodanje, puzanje, sedenje...) ona na veliko iznenađenje i divljenje roditelja to i čini. Uloga lekara, koji je tokom ovog pregleda ne samo dijagnostičar već i terapeut, je da podstakne bebu da se „priseti“ određenih zapisa koje nosi u sebi. Ukoliko tokom majčine trudnoće ili porođaja kod bebe dođe do povreda nekih neurona koji su na raskrsnicama važnih nervnih puteva, pa beba ne može odmah da izvede ono što se od nje traži, tokom izvođenja Bebinog plesa se upošljavaju nove, nepovređene ćelije i preuzimaju funkcije onih oštećenih. Umesto kasnijih mukotrpnih dugotrajnih tretmana kojima se popravlja postojeći oštećeni put, ovde se zbog preobilnosti neurona u prvim mesecima, već tokom samog pregleda uspostavljaju nove neuronske veze, a beba dobija priliku da napravi novi „autoput“ u svom nervnom sistemu. Upravo to ovaj pregled ujedno čini i terapeutskim tretmanom.

Program za pročišćenje, obnavljanje i podmlađivanje organizma

Suština i cilj programa su da se potpuno prirodnim sredstvima postigne: izbacivanje nakupljenih toksina iz tela metaboličko, energetsko i psihološko rasterećenje organizma podizanje njegove vitalnosti i svih  samoobnavljajućih   kapaciteta  smanjenje  biološke starosti, tj. podmlađivanje organizma iznutra. Program obuhvata:

Ciklus predavanja kineske tradicionalne medicine

KINESKA TRADICIONALNA  MEDICINA I NJENA PRAKTIČNA PRIMENA TOKOM ODREĐENOG GODIŠNJEG DOBA Zima --- Plovite svojim dubinama

Joga lica kao dnevna rutina

U samo dva dana naučite najefikasniju prirodnu tehniku za održavanje mladolikog izgleda, koju možete upotrebljavati čitavog života. Svi koristimo i vežbamo mišiće na svom telu, ali na mišiće lica često zaboravljamo. Možda  ne znamo da na glavi i vratu postoji 57 mišića, kojima je isto potrebna nega i vežba kao i ostalim mišićama u telu.

Terapija ventuzama

Prevencija bolesti Kupiranje ili tretman čašama poznatim kao ventuze, jeste drevna tehnika koja se u različitim formama javlja kod mnogih naroda. Takodje je i jedna od metoda kineske tradicionalne medicine. Kupiranje važi za efektnu terapeutsku tehniku koja se koristi sama ili u kombinaciji sa akupunkturom, moksibustijom, tuinom (masažom) ili biljem.