Test Intolerancije

Orijentacioni test

 

Preuzeti upitnik

 

Bezbedna homeopatska prevencija virusnih infekcija po recepturi Italjanskog Instituta GUNA

 

Pročitaj više

 

Test Intolerancije

Odgovorite na pitanja i proverite patite li od intolerancije na hranu.

 

 1. Da li Vam se telesna težina poveća za kratko vreme?
 2. Da li ste povremeno neobjašnjivo depresivni?
 3. Da li patite od zapušenog nosa, kijanja, curenja nosa?
 4. Da li patite od zatvora ili dijareje?
 5. Da li ste pospani posle jela?
 6. Da li imate crvenilo kože, svrab, astmu?
 7. Da li zadržavate tečnost, otičete?
 8. Jeste li hronicno umorni?
 9. Da li imate bolove u stomaku?
 10. Da li ste često prehladjeni?
 11. Da li imate migrene, glavobolje?
 12. Da li se nadimate posle jela?

 

Svaki pozitivan odgovor ukazuje na mogućnost postojanja intolerancije. Nabrojane tegobe su samo manifestacija trpljenja organizma i u većini slučajeva vezane su za intoleranciju na hranu.

Ako imate 4 i više pozitivnih odgovora u testu intolerancije, intolerancija na hranu je skoro izvesna. Individualno određene terapije biofidbek i biorezonantnom metodom takođe vam stoje na raspolaganju.

Bahove kapi

BAHOVE KAPI – LEPOTA PRIRODNE JEDNOSTAVNOSTI

Dr Edvard Bah, engleski lekar internista, bakteriolog i homeopata,  teško obolevši u ranoj mladosti, otpisan od strane zvanične medicine i suočen sa smrću, uspeo je svojom neverovatnom energijom da ono što je ličilo na tragediju preusmeri na svoja fundamentalna istraživanja i otkrića sad već čuvenih Bahovih cvetnih esencija.

Njegova duga istraživanja dovela su ga do zaključka da fizičke bolesti nastaju kao posledica načina  življenja pojedinaca koji nije u skladu sa njegovom unutrašnjom prirodom, sa njegovim pravim JA.  Taj nesklad između  autentičnog  unutrašnjeg  bića i onoga kako se osoba prikazuje, neminovno dovodi do nezadovoljstva, patnje i unutrašnjeg konflikta a na kraju i do fizičke bolesti.

Duboko je verovao da biljke koje nam priroda nudi kao stara, samonikla bića mogu da nam prenesu informaciju i iskustvo o preživljavanju u okruženju i da su one te koje potpuno prirodnim putem doprinose da se ličnost harmonizuje, emocionalni i mentalni konflikti odstrane i da se čovek vrati sebi.