Test Intolerancije

 

Bezbedna homeopatska prevencija virusnih infekcija po recepturi Italjanskog Instituta GUNA

 

Pročitaj više

 

Test Intolerancije

Odgovorite na pitanja i proverite patite li od intolerancije na hranu.

 

 1. Da li Vam se telesna težina poveća za kratko vreme?
 2. Da li ste povremeno neobjašnjivo depresivni?
 3. Da li patite od zapušenog nosa, kijanja, curenja nosa?
 4. Da li patite od zatvora ili dijareje?
 5. Da li ste pospani posle jela?
 6. Da li imate crvenilo kože, svrab, astmu?
 7. Da li zadržavate tečnost, otičete?
 8. Jeste li hronicno umorni?
 9. Da li imate bolove u stomaku?
 10. Da li ste često prehladjeni?
 11. Da li imate migrene, glavobolje?
 12. Da li se nadimate posle jela?

 

Svaki pozitivan odgovor ukazuje na mogućnost postojanja intolerancije. Nabrojane tegobe su samo manifestacija trpljenja organizma i u većini slučajeva vezane su za intoleranciju na hranu.

Ako imate 4 i više pozitivnih odgovora u testu intolerancije, intolerancija na hranu je skoro izvesna. Individualno određene terapije biofidbek i biorezonantnom metodom takođe vam stoje na raspolaganju.

Reportaža na Prvoj o našoj ordinaciji

Ciklus predavanja kineske tradicionalne medicine

TRADICIONALNA MEDICINA I NJENA PRAKTIČNA PRIMENA TOKOM ZIME

Shodno osnovama tradicionalne kineske medicine,  životna energija  (Qi ) nalazi se svuda oko nas i u  nama. Čovek je neraskidivo povezan sa prirodom, a kako po verovanju starih Kineza sve u prirodi ima cikličan karakter , ciklusi se smenjuju, a naše telo nesvesno već te iste cikluse i prati.

Smena godišnjih doba je jedan od  primera. Ona se odražava na celu prirodu pa i na čoveka. Promene u dinamici Qi-ja koje se dešavaju u organizmu čoveka- uslovljene su i klimatskim promenama.  Postati svestan promena  i živeti u skladu sa njima - jedno je  od prvih načela preventive bolesti.

 

Kineska tradicionalna medicina govori o sistemu pet elemenata i o povezanosti naših unutrašnjih organa sa odgovarajućim elementom, godišnjim dobom, bojom…Poznavajući neke osnove kineske tradicionalne medicine, možete i sami kroz signale koje Vam telo šalje utvrditi kako se treba ponašati, koju hranu jesti, koje vežbe vežbati. Tako doprinosite kvalitetu Vašeg dana a i života. Postajete svesniji prirode čiji smo već deo.